Go Go Net

046 669 021

0885 961 501

Пишете ни

Новини

Завърши обновяването на нашия уебсайт

27.01.2014

С удоволствие съобщаваме, че обновяването на нашия сайт приключи и от днес потребителите ни ще могат да се възползват от многобройните възможности, които той предлага!
 Нашата цел беше да комбинираме стилен корпоративен дизайн с оптимална функционалност, която да позволява на нашите абонати бързо и лесно да открият нужната им информация.
За максимално улеснение сме систематизирали предлаганите услуги в различни секции. Благодарение на тях потребителите значително ще съкратят времето за търсене и директно ще могат да се насочат към нужната им категория. 
Раздел „Промоции“ ще запознава желаещите с нашите актуални и изгодни предложения, чрез които всеки не само, че получава висококачествена интернет връзка, но и печели страхотни бонуси! Информация за нашите абонаментни планове, тарифи и зони на покритие ще може да се намери в секция „Интернет“. За още по-голямо удобство сме предвидили тарифните планове за различните региони да могат да се намират чрез търсачка по населено място. В този раздел ще могат да се открият още отговори на най-често задаваните въпроси, както и форма за онлайн заявка за интернет.
Сред предлаганите от нас услуги се нареждат и защита за Вашите компютри, надеждни безжични мрежи и видео наблюдение. Информация за тях е налична в съответните секции, където освен, че ще научите повече за тези услуги, ще разберете и защо те са наистина необходими в условията  на съвременната реалност.
За да направим престоя на уебсайта по-интересен и приятен за нашите клиенти, сме предвидили разделите „ Новини“ и „Полезно“, които ще представят новостите в света на високите технологии, както и практични съвети за използването на различни полезни програми и приложения. Със същата цел създадохме и нашия форум, в който можете активно да изказвате мнения, да търсите отговори на интересуващи Ви въпроси и да обменяте идеи и съвети.
Нашето желание е да предлагаме качествени услуги, бързо и коректно обслужване и своевременна реакция на Вашите запитвания, проблеми и нужди. Затова не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони, чрез онлайн формата за връзка или на място в нашия офис, чийто адрес и карта с местоположението ще откриете в раздел „Контакти“. 

Грешка